Photographing your moments in San Francisco, California

fotoshoots

ABOUT

Presets

BLOG

CONTACT

HOME

Lifestyle fotograaf uit Herzele,
beschikbaar overal!

Hi there!
Ik ben valerie

Welkom! Ik ben Valerie, samen met mijn vriend & mopshondje Maurice woon ik in Herzele. Van jongs af aan was ik al gepassioneerd door camera's en alles wat met foto's te maken heeft. 

Nu ben ik een van de gelukzakken die elke dag mag doen wat ik het liefste doe: met mijn camera in de hand mooie, waardevolle herinneringen vastleggen. 

"Clicking with the People, not just with the Camera"

Mijn stijl is puur, warm & tijdloos

Photography is my passion,

Capturing pure emotions is my specialty

Pure, spontane en kleine geluksmomentjes vastleggen op beeld en hiervan een waardevolle herinnering maken voor altijd, dat is waarvoor ik streef. 


+ 190

fotoshoots in 2023

1,512

koffie's gedronken (stiekem misschien wel meer)

2

huwelijken in het buitenland
gefotografeerd

Afgestudeerd

Na 5 jaar studeren in Gent ging ik met een diploma Communicatiemanagement & Marketing de werkwereld in. Mijn eerste job was Marketing Coördinator bij Tupperware. Een leuke eerste werkervaring maar al snel merkte ik dat er toch iets miste. Mijn passie lag niet (of toch niet volledig) in de Marketing.

Zomer 2019

begin 2020

Zomer 2020

Augustus 2020

Opleiding fotografie

Ik begon een avondopleiding fotografie bij CVO Pro in Aalst en leerde al snel de technische kneepjes van het vak. Op vlak van creativiteit bleef ik helaas wel op mijn honger zitten. Steeds meer begon ik vriendinnen te fotograferen en via Youtube en online cursussen bij te leren.  

Eerste opdracht

Met de nodige aanmoedigingen van mijn vriend maakte ik een apart Instagramaccount voor mijn fotografie. Hierop postte ik alle foto's van de shoots die ik met vriendinnen deed. Al snel kreeg ik heel wat positieve reacties én eerste aanvragen binnen. 

Inschrijving KBO

Toen was het zo ver. Op de avond van 28 augustus 2020 zat ik met een bang hartje voor mijn laptop. De website van Xerius voor mijn neus met daarop in het groot "Starten als zelfstandige?". Daar ging ik dan, mijn eigen fotografiebedrijf MomentsbyValerie was geboren! 

Van hobby naar part time job

In januari 2021, slechts anderhalf jaar nadat ik officieel begon als fotograaf in bijberoep kreeg ik een halftijdse jobaanbieding. Na heel lang twijfelen (en bereken of ik dit financieel aankon) waagde ik de sprong. Misschien wel de beste beslissing die ik ooit kon nemen! Momenteel combineer ik nog steeds een halftijds job als administratief bediende met fotografie, de ideale combinatie & afwisseling. 

Januari 2021

Juni 2022

Januari 2023

2023

Eerste huwelijk in het buitenland

In de zomer van 2022 nam collegafotograaf en coach Elien Van den Brande me mee naar Italië voor mijn eerste buitenlands huwelijk. Het jaar nadien trokken we opnieuw samen naar Italië om de liefde vast te leggen.

Nieuwe branding

In 2023 was het tijd voor een volledig nieuwe start met daarbij horende nieuwe branding. Op 3 jaar tijd was mijn bedrijf enorm gegroeid en veranderd. Hier hoorde ook een nieuwe branding bij. 

Living the dream

In 2023 mocht ik maar liefst meer dan 190 (!) klanten waardevolle herinneringen bezorgen. In de afgelopen jaren kreeg ik ook de kans om 2x naar Italïe te trekken om prachtige huwelijken vast te leggen, heb ik ontzettend veel nieuwe mensen leren kennen, leuke mini sessies georganiseerd, ontelbare coachings en cursussen gevolgd om steeds nieuwe dingen bij te leren en nog veel meer! 

MIJN VERHAAL

01

In welke vorm dan ook! 

Gespecialiseerd in

Liefde

02

Zo bijzonder en onvergeetelijk

Nieuw leven

03

Veel te belangrijk om dit niet vast te leggen

Familie

04

Na meer dan 3 jaar te fotograferen met z'n ups en (zeker ook) downs wil ik nu al mijn kennis & ervaringen delen! 

Coaching

zin om samen 
magie te creëren?

Yes! Ik wil meer info

volg me

Nice to meet you!

Ik ben Valerie, lifestyle fotograaf uit Herzele maar beschikbaar overal! Ik maak van kleine momenten waardevolle herinneringen.