Photographing your moments in San Francisco, California

fotoshoots

ABOUT

Presets

BLOG

CONTACT

HOME

Studio San

De Fotografie Planner

Notion Template

Breng ultieme orde en structuur in jouw bedrijf met deze all-in-1 handige Notion template speciaal voor fotografen. Alles wat jij nodig hebt om jouw bedrijf te runnen op één overzichtelijk plek georganiseerd! 

Dit heb ik nodig!

Herken je dit?

Je bent altijd druk, druk, druk, waardoor je snel overzicht verliest van wat er IN jouw onderneming gebeurd

Je gebruikt allerlei apps of notitieboekjes/post-it's/... om jouw business te runnen zonder één duidelijk overzicht

Je hebt geen idee waar je naartoe wilt met jouw fotografiebedrijf op korte- en langetermijn of hoe je naar jouw grote dromen kan toewerken

Je hebt geen duidelijke workflow, je doet maar wat. Je hebt nood aan overzicht en structuur om jouw taken en prioriteiten te organiseren

Ik wil de template

Je hebt 1000 en 1 ideeën in je hoofd maar geen plek om deze kwijt te kunnen en er daadwerkelijk iets mee te doen

Wat is Notion?

Notion is een krachtige alles-in-1 tool die bovendien helemaal gratis is! Je kan met Notion documenten maken, notities bijhouden, afbeeldingen toevoegen, grafieken met berekening opstellen en nog veel meer! En net omdat Notion zo uitgebreid is, heb ik speciaal voor fotografen een template ontwikkeld die je gewoon kan dupliceren en beginnen met invullen, super handig! 

Klinkt goed!

Na aankoop van de template ontvang je een PDF met een uitgebreide handleiding inclusief video hoe je de template gemakkelijk in jouw eigen Notion account dupliceert.

Je maakt gratis een account aan op Notion en download eventueel de app op jouw computer en telefoon. 

Nu kan je aan de slag! Je kan de template gemakkelijk invullen of personaliseren naar eigen wensen. Bij elk onderdeel vind je een korte uitleg over hoe je de template kan invullen en gebruiken.

01

02

03

Hoe werkt het?

Ik had nood aan structuur

Ik fotografeer al bijna 4 jaar met hart en ziel, maar van alle administratieve kanten of rompslomp van een eigen onderneming hebben wist ik niets van. Overal en nergens had ik mijn to do's of aantal fotoshoot opgeschreven in een boekje of ergens in de notitie app van mijn telefoon. In het begin werkt dit maar naarmate ik begon te groeien en meer klanten kreeg zorgde dit voor chaos, niet enkel in mijn administratie maar ook in mijn hoofd! Tot ik mijn ultieme geheime wapen ontdekte: Notion. 1 mooie, overzichtelijke plek waar ik werkelijk A-L-L-E-S in kwijt kan. En het handigste van allemaal; ik vind er ook alles meteen in terug. Welke facturen moet ik nog verzenden? Wat moet ik nog doen voor dat ene huwelijk binnenkort? Hoeveel heb ik deze maand al verdiend? Maar een kleine greep uit de honderden vragen die wekelijks in mijn hoofd opkomen en waar ik dan in mijn Notion template meteen een antwoord op vind! 

​De Fotografie Planner heb ik speciaal voor jou ontworpen om ook jou te helpen als fotograaf om orde te brengen in jouw business. Want ik weet als geen ander wat je nodig hebt en belangrijk is. Klaar om ook wat structuur aan te brengen en deze handige tools in te zetten voor jouw bedrijf?

Ik ben klaar voor een georganiseerde business!

Sneak peek in mijn favoriete onderdeel van de Fotografie Planner:

PS: bij aankoop ontvang je een uitgebreide video waar ik je meeneem in elk onderdeel van de template!

volg me

Nice to meet you!

Ik ben Valerie, lifestyle fotograaf uit Herzele maar beschikbaar overal! Ik maak van kleine momenten waardevolle herinneringen.