Photographing your moments in San Francisco, California

fotoshoots

ABOUT

Presets

BLOG

CONTACT

HOME

Studio San

Mijn eigen daglichtstudio

Je hebt het de voorbije weken misschien al voorbij zien komen op Instagram maar één van mijn grote dromen wordt werkelijkheid: een eigen daglichtstudio! 

Al sinds ik begon met fotograferen (zo’n 4 jaar geleden intussen) was dit één van mijn grote doelen. Een eigen ruimte waar ik volledig m’n ding kan doen en niet meer afhankelijk zijn van ons mooie weer hier in België. Na jaren zoeken vond ik enkele weken geleden dé perfecte ruimte: grote raampartijen waar er altijd genoeg licht is, ongeveer 150 vierkante meter speelruimte en dat in bruisend Aalst! Super gemakkelijk bereikbaar én parking voor de deur. Wat wil een mens nog meer? 😍

WAT ZIJN DE PLANNEN MET DE STUDIO? 

Mijn vriend zal meestappen in het “Studio San” verhaal, want ik wil deze prachtige ruimte niet alleen voor mezelf houden! De studio zal ook te huur komen voor andere fotografen en ondernemers die hier nood aan hebben. Een creatieve ruimte om te co-worken, workshops te geven, yoga sessies te houden, en nog veel meer! 

Er komt een ‘fotohoekje’ waar alles in het teken zal staan voor fotoshoots (witte muren, witte vloer, lange gordijnen, een bed, allerlei props om settings mee te maken,…). Daarnaast ook een ‘koffiehoekje’ om helemaal weg te dromen en te ontspannen achterover te leunen in de zetel. Er zal een ‘werkhoekje’ zijn met een lange tafel om samen aan te werken of workshops te geven en tot slot laten we ook een groot gedeelte van de ruimte vrij om zelf in te vullen. 

WELKE FOTOSHOOTS KAN IK BOEKEN?

Zelf zal ik natuurlijk ook al mijn creativiteit kwijt kunnen in de studio! Wanneer je een shoot boekt kan je nog altijd zelf kiezen waar je deze wilt laten doorgaan, op een buitenlocatie, in de studio of bij jullie thuis. Samen kunnen we de opties bespreken! De studio kan je boeken voor onder andere een zwangerschapsshoot, newbornshoot, gezinshoot, mommy & me sessie, of een brandingsshoot./

VANAF WANNEER KAN IK DE STUDIO HUREN OF EEN STUDIO SHOOT BOEKEN?

Momenteel zijn wel volop bezig met de studio te renoveren en in te richten zodat het echt een gezellig plekje wordt om te vertoeven. Het is moeilijk om een exacte datum op de opening te zetten maar we hopen midden april klaar te zijn, I’ll keep you posted 😍

Benieuwd naar ons avontuur in Aalst? Je kan alles volgen op het Instagramaccount van Studio San!

Comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

volg me

Nice to meet you!

Ik ben Valerie, lifestyle fotograaf uit Herzele maar beschikbaar overal! Ik maak van kleine momenten waardevolle herinneringen.