Photographing your moments in San Francisco, California

fotoshoots

ABOUT

Presets

BLOG

CONTACT

HOME

Studio San

Zoals elk jaar organiseerde ik ook dit jaar kerstsessies. Korte fotoshoots van 30 minuten in een magisch kerstdecor! Ieder jaar probeer ik te vernieuwen en zoek ik naar unieke settings of locaties. Dit jaar viel mijn oog op een mooie, grote serre. Ik zag het al meteen voor mij: de serre omtoveren tot een super gezellig decor vol lichtjes en kaarsen. Of ik in dat opzet geslaagd ben? Oordeel vooral zelf en laat het mij weten in de comments onderaan! ✨

Gedurende het weekend mocht ik maar liefst 16 gezinnetjes ontvangen in mijn klein paradijsje, waar we de mooiste kerstfoto’s maakte. Bedankt aan iedereen die er (weer) bij was!

Comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

volg me

Nice to meet you!

Ik ben Valerie, lifestyle fotograaf uit Herzele maar beschikbaar overal! Ik maak van kleine momenten waardevolle herinneringen.