Photographing your moments in San Francisco, California

fotoshoots

ABOUT

Presets

BLOG

CONTACT

HOME

3 tips om meer variatie in je beelden te brengen

Jullie shoot is gepland, tijd om je voor te bereiden! Een fotoshoot is een waardevolle investering waar je uiteraard alles uit wil halen. Daarom heb ik enkele tips om meer variatie te creëren in je beelden.

  1. Kies voor verschillende outfits. Boek je een Cosy Moments shoot, dan hebben we 1 uur samen de tijd om de mooiste beelden te maken. Dit wil ook zeggen; tijd genoeg voor een outfit wissel (of twee)! Hierdoor krijg je meer variatie in je foto’s (en heb je minder stress bij het kiezen van jullie kleren).
  2. Kies je voor meerdere outfits tijdens je shoot maar heb je geen idee wat aan te doen? De Client Closet kan de oplossing zijn! Ik heb tientallen kleedjes ter beschikking die je kan passen en gebruiken. De kleedjes zijn allemaal los en lekker zwierig dus passen vrijwel iedereen perfect! Ook voor baby’tjes en kindjes heb ik enkele schattige pakjes die gebruikt kunnen worden tijdens de newbornshoot.
  3. Als laatste tip: de locatie. Ga voor een locatie waar er verschillende mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld: een plek met een stukje water en stuk bos of een open veld met een stukje bos of heide,… Elke soort locatie geeft jouw foto’s een andere effect, dus zeker niet onbelangrijk! Ook bij een newbornshoot nemen we foto’s op verschillende plekjes in huis; de zetel, aan het raam, op het grote bed, in de slaapkamer van je kindje,… Zo hebben we gegarandeerd veel variatie!

Verschillende outfits

Verschillende plekjes in huis

Verschillende mogelijkheden op 1 locatie

Nog vragen of twijfels voor jullie shoot? Laat het mij zeker weten!

Comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

volg me

Nice to meet you!

Ik ben Valerie, lifestyle fotograaf uit Herzele maar beschikbaar overal! Ik maak van kleine momenten waardevolle herinneringen.