Photographing your moments in San Francisco, California

fotoshoots

ABOUT

Presets

BLOG

CONTACT

HOME

Studio San

Het laatste huwelijk van 2023 vond op 23 september plaats. Vroeg in de ochtend trok ik naar Welle om Gwen en Kenzo hun speciale dag vast te leggen. Na het klaarmaken van de bruid was het tijd voor de first look. Daarna trokken we samen met de suite naar het Kasteel van Mesen om leuke en unieke groepsfoto’s te nemen. Daarnaast stond ook nog een lunch, kerkelijke ceremonie en koppelshoot op de planning.

Vanaf 18u was het dan tijd om alle gasten te verwelkomen en te genieten van een gezellige receptie in de mooie binnenkoer van Hof Te Vitseroel en daarna met de beentje onder tafel te schuiven. Het feestje achteraf was er ook eentje om niet meer te vergeten!

Geniet je even mee?

Comments +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

volg me

Nice to meet you!

Ik ben Valerie, lifestyle fotograaf uit Herzele maar beschikbaar overal! Ik maak van kleine momenten waardevolle herinneringen.